• GLASON LELYSTAD 0320 23 24 00

 • GLASON NUNSPEET 0341 21 71 00

 • 3 Laags isolatieglas of Triple isolatieglas

  Schematische tekening van 3 laags isolatieglas

  Isolatieglas bestaat in verschillende uitvoeringen, normaal bestaat het uit 2 lagen glas maar het is ook mogelijk om 3 laags glas te plaatsen. Het voordeel van 3-laags glas is dat het een nog betere warmte- en geluidsisolatie heeft dan 2-laags isolatieglas. U dient wel met een aantal zaken rekening te houden voordat u 3-laags isolatie glas gaat plaatsen. Een 3-laags ruit is zwaarder en dikker dan een 2-laags ruit en dat betekend dat het kozijn geschikt moet zijn om 3-laags ruit te kunnen plaatsen. Dan is er ook nog het kostenaspect, 3 lagen glas kosten nu eenmaal meer dan 2 lagen glas. De keuze voor 3-laags isolatieglas wordt vaak genomen daar waar de keuze voor het kozijn nog gemaakt moet worden zoals bij renovatie, nieuwbouw en bij het plaatsen van een uitbouw zoals een serre.
  Isolatieglas wordt op maat gemaakt, men heeft een keus uit verschillende tinten glas en kan worden voorzien van een zonwerende folie.

  Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben neem contact met ons op.

 • Aanbouw Lelystad

  In Lelystad is deze uit/aanbouw gerealiseerd. De keuze viel op 3-laags getint isolatieglas vanwege de hoge warmte isolatie. Ondanks het grote glasoppervlak wordt de warmte op koude dagen goed binnengehouden en op warme dagen blijft de warmte goed buiten.