• GLASON LELYSTAD 0320 23 24 00

 • GLASON NUNSPEET 0341 21 71 00

 • Glashandel Apeldoorn | Bel. 0341 21 71 00

 • Glaszetten in Apeldoorn

  Glason is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van glas ook in Apeldoorn. Wij leveren isolatieglas, hardglazen deuren voor badkamer of douche, balustrade en luifel? Bij Glason bent u aan het goede adres. Wij leveren glas voor binnen en buiten. Wij zijn gespecialiseerd in isolatieglas, hardglazen deuren en wanden voor uw badkamer en douche, scheidingswanden, daklichten, balustrades, en luifels, wat u vraagt kunnen wij leveren. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

  Wij beschikken over een Hoeflon kraan waarmee we glazen ruiten tot 3.000 kg of meer kunnen tillen. De kraan heeft een rwikwijdte van 15 mtr. Geen gedoe met steigers bouwen en zo. De Hoeflon kraan is zo smal dat hij door een deuropening past. Daardoor kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plekken komen.

  Wij zitten altijd in de buurt van Apeldoorn

  Glas op maat, kwaliteit, service en snel en vakkundig geplaatst.

  Neem hier contact met ons op

 •  

  HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan traditioneel dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 1,1 W/(m2.K). Op dit moment is HR++ isolatieglas het meest toegepaste glas in de woning- en utiliteitsbouw.
  Laat nu isolatieglas plaatsen en bespaar direct op uw energiekosten.

  Lees hier meer over Isolatieglas

 • Hardglazen deuren

  Hardglazen deuren van Glason

   

  Hardglazen deuren als douchedeur, binnendeur of buitendeur. Scharnierend, schuivend of als vouwwand. Veel keus in glas, helder, crepi of gematteerd. Een glazen deur is een verrijking voor uw badkamer/douche, woning of kantoor. Natuurlijk licht zal tot de ruimte toetreden en een prettige leef- en werkomgeving creeëren.

  Lees hier meer over Hardglazen deuren


 • Badkamer- en douche wanden

   

  Glazen douchedeur of glazen badkamerwand. Alle projecten in gehard glas worden op maat gemaakt. De deuren worden in een scharnierende of schuivend uitvoering geleverd. Wij komen bij u langs om de maat op te nemen en bieden u een grote keus in deurbeslag en scharnieren.

  Lees hier meer over badkamer- wanden en douche deuren

 • Glazen scheidingswanden

  hardglazen scheidingswanden van Glason

   

  Glazen scheidingswanden van gehard glas voor kantoorruimte en woonhuis. Een glazen scheidingswand van gehard glas heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het heel sterk wordt. Met een glazen scheidingswand kunt u in uw kantoor of woning ruimtelijke effect bereiken.

  Lees hier meer over hardglazen scheidingswanden


 • Glazen trappen en balustrades

  Glazen trapleuningen van Glason

   

  Een glazen balustrade voor trap, balkon of dakterras, transparant of gematteerd. Een wegklapbare wand van glas op het balkon zodat je uit de wind kunt zitten, een transparante binnenafwerking voor een vide of trapgat.

  Lees hier meer over glazen balustrades

   

 • Interieurglas

  keukenglas van Glason

   

  Glas heeft naast eigenschappen als transparant en duurzaam ook andere eigenschappen waardoor het zich uitstekend leent om toegepast te worden in het interieur. Denk daarbij aan een glazen keukenachterwand of een balie.

  Lees hier meer over keukenachterwanden

 • Klik hier om een offerte aan te vragen.