• GLASON LELYSTAD 0320 23 24 00

 • GLASON NUNSPEET 0341 21 71 00

 • HR++ isolatieglas met subsidie geplaatst in Nunspeet, Epe en andere gemeenten in Gelderland

  Schematische tekening van HR++ glas

  HR staat voor Hoog Rendementsglas. HR++ isolatieglas is dubbel glas met een extra coating en een Argon of Xenon gasvulling in de spouw. HR++ isolatieglas werkt als volgt, het houdt de kou buiten en de warmte binnen. Zonlicht valt normaal door het raam en verwarmt daar de aanwezige objecten. 

  HR++ isolatieglas

  HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan traditioneel dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 1,1 W/(m2.K). Op dit moment is HR++ isolatieglas het meest toegepaste glas in de woning- en utiliteitsbouw.

  Laat nu isolatieglas met subsidie plaatsen plaatsen en bespaar direct op uw energie kosten.

  3-Laags HR++ glas

  HR++ isolatieglas bestaat in verschillende uitvoeringen, normaal bestaat het uit 2 lagen glas maar het is ook mogelijk om 3 laags glas te plaatsen. Dit 3-laags glas heeft een nog betere warmte- en geluidsisolatie maar is ook duurder. Het kozijn moet ook geschikt zijn om 3-laags glas te plaatsen. 3-Laags glas is dikker dan 2-laags glas en het wordt toegepast daar waar ook de keuze voor het kozijn nog gemaakt moet worden zoals in de nieuwbouw.

  HR++ isoalatieglas wordt op maat geleverd, in blank of getint glas.

 • Projectmatig Isolatieglas plaatsen

  Het projectmatig plaatsen van isolatieglas is een van onze sterke punten. Met behulp van een hoogwerker en glaskraan kunnen we ondanks minder personeel toch meer m2 isolatieglas per werkdag plaatsen. Steigerbouw is niet meer nodig. Wij werken projectmatig in opdracht van een aantal aannemers in Gelderland.

  Graag brengen wij een offerte uit voor uw project, neem contact met ons op.

  Kijk bij projecten voor een overzicht.

 • Plaats nu isolatieglas met subsidie en bespaar direct op uw energiekosten!